L U C H A

HÄR SKA BYGGAS MUSKLER !

Formcheck bilder jämförelse.

Kategori: FORM-CHECK



Inga konturer på denna dam men volymen tycker jag ökar...
Vänster: Nu
Höger: I februari


Kan ju ha med all glass & göra haha. Nejmen tycker att jag börjar få en liksom, kula på biceps nu jämfört med förr




Full rulle hela dagen men hunnit med morgonpromenad med Malin Johansson imorse dåvi bor så nära varandra jättetrevligt & fint väder ! uppdaterar mer sen !

FORMCHECK BILDER /DAGENS pass 1 + 2

Kategori: FORM-CHECK

Skulle ut & gå med Carin imorse men nej.. hade bara sovit 4 timmar typ så tänkte jag går senare. Kul att man inte kunde somna om då?, lika bra att ge sig ut så jag gick ut vid nio gick till solariet sen hem. Shake som frukost innan var så sjukt hungrig. Bär, mjölk,banan, 2 ägg & mixa.


For sen på stan med Lee lunchade där+ frisörbesök slingade håret & klippte. Över ett halvår sen jag lunchade på stan tror jag? Blev tacotallrik men lämnade gräddfilen & hälften av salsa såsen. fick räcka med riven ost... & en dagoberts kaka ; )

Snacka om att det ser ut som ett X kroppen på första bilden! kolla skillnaden på benen (Skrattar)  Fick höra idag på stan att det såg ut som att jag fått en helt ny kropp. Kul, tror jag ?. Sen frågade ngn vart fan titsen mina tagit vägen, jo jag har bara bytt ut vanliga boobies mot muskel-boobies (bild kommer nedan)


Bild vänster: spänner ej armen
Bild höger: Spänner                      Liiiten skillnad iaf ?=)

ÄNTLIGEN börjar man ser mittenstrecket mellan bröstmusklerna. Fått lite volym.


Mer formbilder kommer imorgon på biceps där man ser en klar skillnad samt lite andra. Så NU KAN NI INTE KLAGA ATT DET VAR ETT TAG SEN =) Fick önskemål skickat åp facebook om att lägga upp bilde rpå vaderna så det kommer väl snart antar jag.

DAGENS BENPASS

Övning 1
HAde 0 energi kände jag & tänkte testa på rocklins 100 reps benböj. Sagt & gjort
uppvärmning: Endast stång 20 reps. 40 kg x 15
Arbetsset:100 kg(32 kg mer än min egna vikt) x 100 reps. uppdelat på 15/ 12/10 lite blandat om vartannat. fuskade dock =( vilade ca 50 sek mellan varje set skulle ju vara 25 vilket jag missade. Men det brände fint & JÄVLAR så andfådd jag blev & helt sjöblöt fick springa med papper & torka ansiktet hela tiden! Tror jag mesade lite med vikterna för var inte helt slut.
sista 5 reps hevde jag på 110 kg


Övning 2
Sittande benpress enbenspress

3 set( 12x10x8 reps ) / ben
supersetade med vanlig sittande benpress med båda benen sen, lika många reps.


Övning 1 & 2 på 25 min

Övning 3
Leg extension / benspark
3 set ( 12, 10, 6)

Övning 4
Utfall med hantlar
1: 2 st 11 kg hantlar x 12 steg ( 2 omgångar)
2: 2 st 20 kg hantlar x 12 steg ( 1 omgång)


DÖÖÖD. Benen skakar & jag blötte nog ner hela gymmet. Kommer ha träningsvärk imorgon!

Förbannade kärringjävel !!

Kategori: Allmänt

              
Okej nu ska jag berätta om min kväll här.
Jag skulle göra en god gärning så jag körde mormor och farmor & min bror till bilbingo i Skogså. GREAT det är väl trevligt i en eller två timmar. Vad min mor hade glömt förvarna mig om var att det handlade om 1-2 timmar + ca 3 timmar ytterligare. Eftersom man skulle åka dit 2 timmar i förväg pga ngn tant som jämt snor DERAS parkeringsplats närmast högtalarna (eftersom både min mormor & farmor är döv på ena örat) Sen ska dom hinna inspektera alla andra tanter & gubbar & man ser att ALLA gör exkt samma sak. Snacka om åhlensparkering för oss om några år ..

Så vi åkte dit före fan. satt i bilen i 2 timmar. Att neka till fika till bara en farmor / mormor kan vara svårt det vet ni MEN TILL BÅDA I 2 TIMMAR INSTÄNGD I EN BIL LIVRÄDD FÖR MYGGEN UTANFÖR BILEN. Det går inte. Det var ju bara tacka & ta emot 1 bulla iaf. Sen när jag fick veta om hur länge vi snackade om så åkte jag till affären innan & handlade 1 hekto godis + 2 skvallertidningar + LOKA.

Nåja. Satt som sagt brevid högtalarna. En uråldrig dam som harklade sig i högtalarna jämt, hostade & snorade. trevligt. En bror som aldrig kan hålla käft i ca 5 timmar så man missar nummer. Själv har man Tinnitus så inte blev den ju mildare av denna högtalare. & av alla biltutor. INGEN VINST dessutom. men hey! jag är ju glad för er alla ANDRA SOM VANN 5,000:- BL.A...... Inte bitter nej nej..


Jo glömd ejag säga det var kaos från parkeringen troligen pg.a. alla med synfel där.
Ingen idé att skrika åt dom . Dom var väl döva hälften. Sen körde dom som sagt.. Som kärringar påväg hem på en 90 väg låg dom 60 osv.. kul....


Det var min kväll. Hoppas ni hade det lika trevligt som jag!
Kul att se jag inte var enda under 95 som var där. Var ju fullt med folk i min ålder =)

Så nej nu blir det sova.. Till ljuva toner av biltutor & snorandes dam som ekar i mitt thuvud.

Bootcamp day 8 / pass 1 & 2

Kategori: Allmänt

Morgonprommis-CHECK            [x]
1 timme bröst / Trapz-CHECK    [x]
Tog dom vanliga vikterna. Vanliga reps. Inget märkvärdigt

Hinner nog inge mer idag. För här vankas bilbingo i skogså.
Myggmedel?, JAVISST!

             

Dena Westerfield / gammal formcheck på mig

Kategori: FORM-CHECK




Dena Westerfield !, SÅ JÄVLA SNYGG!!!

Denna madame äter bl.a. 12 ägg till frukost. Jag hade svårt att trycka i mig 5 ägg varje  morgon! Har ng lite kvar att lära mig. Men men.

Morgonpromenad kl 07:30 ca 50  min med Carin & Erik i det fina soliga vädret! Otroligt bra start på dagen!
Frukost: 1 Smoothie på bär, banan,mjölk & 3 äggvitor+ 1 äggula, 2 omega-3 tabletter,1 äggmacka
Nu ska jag fortsätta kolla på Dena Sen vila i ngn timme ....
Träningsvärk i Biceps idag.. GRRR ! LOVE IT !

Ser inte ut som henne men står att det ska vara hon. VEm det än är. Grym fysik..

Deeeena !

Så sjuka tits kvinnan har !! 



& nej Martin du kan andas ! jag ska inte se ut såhär ; )  

Svar på kommentar: Känner mig så pluffsig nu så formcheck bilder kommer om några veckor försöker jobba på det nu! jag lovar men här är en gammal bara för skojjs skull! 16 år här precis innan jag insjuknade som mest.
KAn även vara 15, inte riktigt säker =)

And off we go !

Kategori: Allmänt

                 

Näää, Bara börja peppa för kvällens gympass. Jag har jordens skallebank sen ca 3 dagar tillbaka pga tinnitus. Vet inte vad jag ska göra enda som hjälper är sova. Men nån gräns måste det ju finnas. Men det tjuter hela tiden. Kan inte ha på musik hemma ens =( Har svårt att höra vad folk säger osv. Bröt ut vid middagen på midsommarafton. Denna jävla släkt. 

Dessa 2 saddister ska jag träna med nu ! Help mee...




Blir nog pass med Viktoria sen i veckan försöka få henne förstå charmen med styrke eventuellt ngt passmed Elias så han får köra skiten ur mig! Om midsommarafton var nyttig? Skulle inte tro det. Dagen efter ? Nej inte det heller. Karaktären har lyst med sin frånvaro !;) Dock inge alkohol för min del & lightläsk men men. Måste försöka ta tag i detta med vikten bara typ 2 kg ner så kläderna sitter bättre. För som det är nu så sitter dom INTE OK.

Jannice var förbi igårkväll vi surrade om träningen & motivation. åt lite vattenmelon, körsbär & vindruvor. Fint småplock närman har främmande ist för bulla osv. Känner lite halvångest inför Boden alive då jag ska dricka .. Vill jag drickaalkohol elle rinte ? Ska jag eller inte ? är det värt det ? Men vet ju att jag kommer ha så skoj. EN HELG i sommar skadar ju inte att få dricka lite . Fast med det tänket så funkar inget. Men vore ju bättr eom jag satsade den energin på glassen ist . då vore hela problemet ur världen. ( Vill som sagt bara ner 2 kg sen stanna där & jobba med musklerna igen )

Nåja Hmm... Tricky.. very tricky..

Vill.....Ha......Vill......Ha.....

Kategori: Allmänt

Ska uppdatera om hälsan senare idag ! =)
men nu till ngt viktigare ! MITT HEM! herregud efter ett år så är det fortfarande tomt på väggar osv. Eftersom det är 3 m högt i tak så ekar det fortfarande i den. Så efter Sthlm blir det snåla in på pengarna för att uppdatera hemmet. Detta är projekten.

BADRUMMET!
Jag har ett väldigt litet badrum, gäller att vara smart med utrymmet! Har toalettskåpet som jag bråkade med Ellos om som fan ! Nu är det nog dags att köpa handfatskåpet & bråka ytterligare med kundtjänst lite.. Sen byta ut knoparna mot några andra söta.
Längst ned: Lite andra cravings jag vill ha.


SOVRUMMET
D
et är viktigt att sängen är fin. Det ska ju vara som en dröm att gosa ner sig i den. Jag har specialsytt gardiner till en sänghimmel & beställt en båge så nu ska Martin få heva upp den. Men börjar ändå undra om jag inte vill ha en annorlunda.

BEställa lite sängkläder & kuddar också . Mys mys ! Nya sängbord behövs


Tänk att vakna upp där, bli kliad på ryggen & sen njuta av en god frukost med musik i köket!

KÖKET
Ska byta ut kökshandtagen & sätta på kakeldekor , samt recepttexter på luckorna ovanför köksluckorna. Fina dukar till bordet & nya kuddar till kökssoffan! Vill ju även ha ett vitrinskåp att fylla ut ena väggem ( har ett stort kök)

GARDEROBEN
JA... det får bli i ett annat inlägg.. usch så mkt att göra där.
Sen alla kläder jag vill ha. & nää... Tänk om man hostade pengar..

Trevlig midsommar !

Kategori: Allmänt

GÅRDAGEN (torsdag)

Morgonpromenad
Axel & magpass ( plågade Cecilia, oj så kul !! ME LOVE IT!)
KVällspromenad



Gjorde tandoorikyckling med mjölk. går UTMÄRKT. jättegott med par boiled ris eller nudlar eller vafan man nu än vill ha i det. Bort med grädden !=)
          



                                Jahapp Midsommar !
                   Släkten hela dagen... My god, ge mig styrka.

Kvävas i massa god mat. Blir att försöka hålla ner på det litegranna då jag gottat mig i rostat bröd.
Självklart äta av allt men i mindre bitar. MKT sallad & kött ;)

HA en trevlig midsommar allihopa!
                
Jo jag har en vilodag idag förresten! Känner av axeln idag & höfterna måste få vila av allt traskande.  Blir nog ändå ett pass idag men bara ett styrkepass. Får se ! har ju ändå tränat ca 11- 12 timmar redan denna vecka. Kroppen behöver vila för återhämtning.

Boot camp day 4 / pass 1

Kategori: Allmänt

Morgonpromenad           [x] CHECK
Sola                              [ ]
Dammsuga,skura,vädra  [ ]
Träningspass 2               [ ]
Lämna igen film-helvetet jag jämt glömmer [ ]
 

Skönt med lite sol ÄNTLIGEN ! + LÖN idag ; ) Therese plockade upp mig i bilen på vägen hem , (Latmask AB) Men tur hon gjorde det för då hann jag boka upp imorgondagens pass med henne!

                  

Boot Camp day 3 / pass 2 & 3

Kategori: Allmänt

Lunch: Se nedan. Fettet då ? Omega - 3 kapsel
K0lhydrater? En shake med vitargo

Hade tidsbrist som tusan då jag låg efter med schemat så köpte snabbmat.
Snabbmat alltså färdig grillad kyckling. riv bort skinnet.. Woila! ; )




Morgonpromenad 1 timme -[x]
Gympass: Ben-                  [x]
Kvällspromenad 1 timme-    [x]

BENPASSET
*DJUPA Benböj fristång 40 kg x 12/ 70 kg x 10 / 100 kg x 8 -sista set ej djupt!
*Frontböj 40 kg x 12 / 60 kg x 10/60 kg x 10                                                   
*Några ryck och stöt eller vad tusan dom nu heter äh skitsamma. För skojj skull! =)

*Sittande benpress DJUPT,ca 30 cm mellanrum mellan fötterna, fötterna rakt (framsida lår svider då)
Fort upp sakta ner. 3 set x 12 reps

* En-bens Sittande benpress
* Benpress 3 set 12/10/8         
* Leg extension ( benspark) 3 set 12 reps/10 reps/8 reps

Sammanlagt: 45 min ! Intensivt YAPP! Baksida ben i helgen
Summma reps:   221 REPS                                              

Never goin' back !

Kategori: Allmänt

Usch.. Ser på Oprah Winfrey Show. Portia De Rossi där som talar om sina ätstörningar. Sjukt hur man alltid sett sig själv som knubbig & stor & även i vintras.. För att sen inse att jag levde på bara mer än 50 kcal om dagen än hon gjorde under sin sjuka period.. Det slog mig nu såhär ca 7 månader senare.. eller 6 månader..


Att sinnet kan vridas om helt totalt på en & att inget kan stoppa en. Huvva hon är mkt finare frisk!


Aldrig publicerade bilder...Vet egentligen inte varför jag gör det nu..

Anemi fick järntabletter, jobbade 6 dagar i veckan varav 3 dagar från 8 på mrgonen till 3 på natten. Med endast 200 kcal om dagen..  Sov med mössa på om nätterna & tjocksockar. Fint att jobba på Western farm då. Sprang som en dåre fram & tillbaka i gångarna. Stannade aldrig.. Tog alrig av julbordet.

Efter detta som jag reflekterade över allt & tänkte... Nej.. Jag vill ju ha muskler. Vad fan pysslar jag med? Tänk om man fastnat i det där.. Nej, då är glass mkt godare ; ) Wihooop! Tur jag hade Martin som tjatatde på mig & blev sur emellanåt på mig.

Boot camp day 3 / pass 1

Kategori: Allmänt

Oj vad svårt det var att stiga upp idag : /
Nåja blev en morgonpromenad i SPÖREGNET iaf.. Dock var det väl lunch för alla andra men men. Kände mig lagomt utstirrad av folk när man gick omkring som en blöt hund!

2 ägg + havregrynsgröt till frukost + omega 3 ägg.

Ska tvätta idag, har världens bästa granne som kom förbi igår & sa jag kunde ta hans tvättid han vet att jag tränar mkt & får ihop massvis med tvätt på bara några dagar !=)

Ska åka på stan göra några ärenden, handla , sen hem & städa lite & vila..



Lisa: JA !!! vi ska dra ett gympass under dagen jag kan vilken dag som helst i princip! hör av dig när du har babysitter !
JEnny!: ABSOLUT! vilken dag ska vi spinna ?!



Värmde i hjärtat! Vänner hjälps åt ! hipps vipps är det jag som behöver råd & motivation!

Vart fan var pudlarna?

Kategori: Allmänt


Pass nr 2 & 3 idag gick fint. Undra hur mkt vätska en människa kan göra av med egentligen? Såg ut som att jag satt i en bastu HELA tiden i 2 timmar. Herrejösses! Folk måste undra om jag har ngt syndrom eller liknande.

powerwalk 30 min
Rygg 5 övn med 3 reps + biceps 3 övn 3 set vanliga schemat 1 timme
Cardio 30 min / 10 min walking/15 min walk lutning samma tempo/ Löpning3 min  i lutning 9 / kutade resten allt jag hade.


Cirkusen var ganska stor besvikelse. INGA PUDLAR ELLER ELEFANTER JU?!
Satt där med min vattenflaska ....... Smakade dock liite sockervadd av lillebror.

Döhungrig.. Blir en proteinshake på detta..Godnatt gott folk!

Boot camp day 2 / pass 2 & 3

Kategori: Allmänt

        Jahapp! Bara börja tagga för pass nr 2 & 3 då ! Eftersom jag ska ta brorsan på cirkus ikväll så får jag slå in båda passen i ett. Inte optimalt men what tp do ? 30 min cardio, 1 tim styrke *Rygg + biceps* 30 min cardio. 
Aminosyror AB här kan vi tala om. 

Har hunnit äta lunch, duscha & vila litegranna i soffan så är förhoppningsvis redo! =)
    
Ingen nollning av kolhydrater här inte. Behövs för att orka träna hårt. 
Man kan minska mängden däremot. Lite fattigt på grönsaker i know ; ) Men jag tar igen det till middagen jag lovar !=) får se om jag hinner åka & sola lite.


       

Boot Camp day 2 / pass 1

Kategori: Allmänt



kl 9:00 45 min morgoncardio ( 30 min gång band, 15 min crosstrainer)- CHECK
frukost: Havregrynnsgröt + mosad banan + 2 kapslar omega 3 - CHECK

Eftersom det regnade så körde jag & Carin på gymmet ist. Nån gräns har jag faktiskt... Gjord av socker ; )

Day 1 - check !

Kategori: Allmänt

Jahapp. Då var även 55 min cardio avverkat! 10 min snabbgång i lutning, 15 min löpning, 5 min trappmaskin, 25 min crosstrainer.

Betongbarn som jag är valde jag gymmet ist för att fara ut & löpa som vissa andra dårfinkar!


Tusen tack söta du !!  Kul att höra bloggen gör sitt syfte att kunna dela med sig av erfarenheter! =)

Körde bröst tidigare idag som sagt komme rköra lite mer hög reps när det är så mkt cardio inblandat.

* Pec dec 3 set 12 reps  ( mitten av bröstpartiet)

* Incline press (övre bröstpartiet) 3 set x 12 reps / 12 reps / 10 reps

*Decline press(nedre bröstpartiet)  3 set x 12 reps / 12 reps / 10 reps

* Sittande press 3 set

'
sedan 2 övningar trapz !

Bootcamp day 1

Kategori: Allmänt

          
Behöver jag säga att jag planerat mina första 2 veckor av semestern ? ;)
Börjar bootcamåp idag. Inte för ngt speciellt mål utan enbart för skojj skull! Kul att testa ens kapacitet. Blir dock bara 2 veckor sen byta inriktning & sätt. Dessa 2 veckor kommer innehålle MYCKET cardio då jag är ledig & tycker om att promenera & vara utomhus.

Kosten planerad också. Timme för timme kosttillskotten osv. Like i want it. Självklart kommer livets spontanitet in någonstans emellan men jag har en plan iaf.

Dagen idag
Solade ( nya rör på sun tan) inte solat solarium på ca 1 år men nu vill jag vara lite brun..
kl 16: 00 Bröst + trapz med Carin
kl 20:00 Cardio 60 min !


Kosten
Frukost: havregrynsgröt + mjölk
Lunch: köttfärssås + Spaghetti
Innan träning: Pre workout
under träning: Aminosyror
Efter träning: Middag Lax + quinoa + sallad

Efter kvällsträningen: Aminosyror

Just idag mår jag bra !

Kategori: Allmänt

Morgonpromenad 50-60 min - CHECK
styrkepass triceps - CHECK
Powerwalk 45 min- CHECK

Frukost: Smoothie, 2 äggmackor, vattenmelon
Mellis 1: Lätt kesella 1 % + funlight
Lunch: Tandoorikyckling + sallad + spaghetti (dinkel)
mellis: Havregrynsgröt
Sen middag efter träning ca 21: 30 köttfärssås + dinkelspaghetti

                        FÖRSÄKRING MOT DÅLIGA MATVANOR

Jag har sagt det en gång & säger det igen. Matlådor. Kom hem nu 21: 00  det tog en halvtimme. Lyssna nu en halvtimme av min dyrbara tid samtidigt som jag hade på en tvättmaskin. Vipps så var köttfärssåsen klar för ca 4 portioner & spaghettin.

4 måltider .. Alltså en hel dags försäkring mot att klara mig från dålig mat. (förrutom mellanmålen) Jag har tidigare gjort matlådor med tandoori kyckling så jag har mat nu så jag klarar mig resten av veckan =)
        

Detta är en bra försäkring mot övervikt. En billig lösning. En ENKEL lösning.
Frys in & ha som reserv utifall att du har ont om tid ngn dag. du måste inte ha allting i kylen & äta samma sak flera dagar. ha ALLTID ngt i kylen som reserv. ALLTID. Som jag sagt var förberedd på en attack från sötsuget & attackera tillbaka. Sötsugen kommer hälften så ofta om man sköter sin matplanering !

Tränade med Carin idag. Så skönt var ett tag sen känns det som me like her alot! SUPERSKÖNT att gå runt om i Boden i solen även på kvällen!

Puss på min Martin- Du är finast !

Dagen idag

Kategori: Allmänt

05:40 ringde klockan imorse.. 60 min powerwalk-CHECK

ZzZz.....

Frukost:
2 äggmackor sportknäcke
smoothie i skål med bär(antioxidanter),banan,lättmjölk,krossadelinfrön(bra fetter)
2 skivor vattenmelon



Jahapp bara bege sig mot jobbet.. Det är torsdag idag va ? Alltså en dag närmare gotta ; )

Natti natt !

Kategori: Allmänt



Blev lite annorlunda middag än jag tänkt men men..

Promenad 30 min- CHECK
Benpass 35 min - CHECK
knäböj djupa inte maxdjup dock m. lättare vikter 12 x 40kg/10 x 70 kg/10 x 90 kg

BEnpress liggande eller vad den nu heter 12 x 50 kg/10 x 100 kg/10 x 125 kg = ALLDELENS FÖR LÄTT
Leg extension / hemska stolen 3 set minns ej vikterna

Baksida ben tar jag sen i veckan.

Promenad 30 min- CHECK

kvällsproteinat så nu natti natt upp om ca 6 timmar för lite äventyr.

Dagens virrhöna

Kategori: Allmänt

Frukost: 1 proteinshake + 2 sportknäcke med skinka på
Mellis nr 1 (se bild)
Lunch: Havregrynsgröt + mosad banan + lättmjölk
Mellis nr 2 lätt kesella + funlight strawberry
Middag: Par boiled ris & köttfärsås + sallad





Fick nyss veta min semester startar på måndag. Underbart att man har koll på sitt liv ibland? Jag hade kommit hit på måndag GARANTERAT! Nåja då ska jag börja klura på hur upplägget ska se ut med träningen under semestern! 2 pass om dagen hoppas jag!

                          FILIPPINERNA- det blir av !
Förresten, agentpriser till Filippinerna.. Såå sugen.. Bo på Red coconut  & liveband på kvällar! brasor på stranden på kvällarna. sjuka priser för oss som jobbar ända fram till slutet på 2012. DET BLIR AV kan jag bara säga =)
            

MEN FY FAN SÅ HÄRLIGT !!

Kategori: Allmänt

            
                                          HELT JÄVLA OTROLIGT !!!

Jag kan inte fatta det ännu. För lyssna nu FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV löpt runt ett träsk utan att stanna en enda gång. Tog mig i kragen ut i det fina vädret. Träsket vid brännastrand det är väl ca 8 km när man springer hela rundan björn & allt?
                          
Visst det gick INTE fort. 50 min ( varav 5 min promenad uppvärmning) Men bryr mig inte. För jag stanna inte en enda gång. Jag var fan inte ens anfådd. Bara ett tag där i mitten. Så jag kan LÄTT öka tempot lite nästa gång. Men bara det att jag inte gav upp, inte lessnade (Eller jo det gjorde jag fan så tråkigt det är)


Nåja. Jag är riktig tnöjd med mig själv. Kommer sova nöjd & belåten. Såå hemsk kondition kan jag ju inte ha som kan lunka mig runt skiten utan att stanna... Jag som inte sprungit ett skit på flera månader. Körde sen 1 timme rygg & biceps. Inga ökningar men inga mindre vikter trots konditionspasset. Tog aminosyror efter löprundan innan styrken och direkt efter styrken.
                
Lunchen idag. Laddade med kolhydrater på middagen ist innan träning.
Som ni ser inga såser.. behövs inte blir nog såsigt från köttfärsen. såå gott =)
             
Efter träning- + aminosyror. innan sänggåendes: Vassleprotein ca 2 timmar efter träning. Helt jävla död kan inte hålla upp armarna.  Jo förresten behöver jag säga att det nu är snart en dag närmare min glass !!! stod & halft smekte hyllorna på ICA igår.. Men stod emot..
 

Köpa till sig motivation

Kategori: Allmänt

För att höjja motivationen har jag nu tagit mig i kragen & beställt lite från min andra kärlek. Gymgrossisten.com Vad vore man utan dom ?=)


  BC+EAA, 330 g, Watermelon/Kiwi 1 179:-
636 Omega-3 Regular, 90 kapslar, 1000 mg 1 99:- 99:-
9936-001 Gymgrossisten black shaker 1 35:- 35:-
9973-09 Caffeine 200 mg, 100 tabs 1 99:- 99:-
  Whey-80, SAMPLE, Banan 1 0:- 0:-
BONUSCHECK Presentkort 1 -100 -100


Fick gratis prov på banansmak & 100:- rabatt.. We like !

Omega 3 fetter dom dagar jag inte äter fisk eller får i mig fetter från andra bra källor. Bra för immunförsvar, fettförbränning & hud & hår.

Koffein tabletter till tröga dagar ( väldigt försiktig med dessa då jag har levaxin medicin)

BCAA aminosyror till att ha efter träning / under träning. förhindrar muskelnedbrytning.

Shaker- För att Martin alltid klagar på att mina luktar skunk !

En svacka rikare

Kategori: Allmänt

Linda 30 taggaren   om Helgen!/Gosat till mig i vikten:
Någon shot?;) Flaskan var fan TOM!

Mitt svar: JA MEN DÅ DELADE JAG & JAHN MED OSS OCKSÅ !! Du var medbrottsling till den tomma tequilaflaskan! Sen är "några" EN DEFINITIONSFRÅGA ;)



Har jordens svacka nu vad gäller motivation.. Inte tränat sen i Torsdags. Skulle ju träna igår? JO TJENA! Sov 30 min på lunchen. Sen somnade jag klockan 18-21:30 somnade sen vid 00:30 igen.. Behöver jag säga att jag var nog slut i både kropp & knopp? Är som att jag är uttömd på energi. Att jag glömt ta alla mina mediciner idag gör ju inte saken bättre. Bir att åka hem på lunchen. Så kan ju räkna med att sova idag också. Suck.

Helgen!/Gosat till mig i vikten

Kategori: Allmänt




Kul att man ser aspackad av 2 vinglas & någon shot. Nåja =) Lindas 30 - års fest! Superfin var hon & trevliga människor! Hjärtat kom & hämtade mig snäll som han är!



Men så gos ; )

Upptäckte även en annan sak.. Jag har gosat till mig i vikten. Jaa det visste jag ju redan men inte såhär. Jag har ju fredag som gottardag men har lyckats bli fredag,lördag och söndag hitills så nu har jag tagit aktivt beslut. Fredagar blir inte längre min gottardag då jag ändå ätit nyttigt halva fredagarna kan jag lika gärna fortsätta med det. Det blir lördag eller Söndag. & skärpning. Har ju inte lagt ngn krut på KONDITIONEN alls utan på musklerna ist då det när anog är omöjlit bygga & ner samtidigt. Men inser nu att jag måste ner ngt kilo då jag vill ha en garderob som passar mig (skrattar) så ja det är ju bara bege sig ut & löpa eller promenera. (suck) Dock går styrketräningen först som vanligt. Men all cardio är bättre än inget. Varje extra steg räknas speciellt för mig med stillasittandes jobb. Jeansen trycker på nu. Usch !

Kommer INTE nolla kolhydrater som alla gör numer. Det behövs & speciellt för träningsgnistan. Bort med skräpmaten & gottat först sen kollar man över maten :)

Blev ju malin´s place igår & både dipp & pizza sen alkohol i lördags & glass i fredags osv så jag har gottat för flera månader framöver känns det som! Men det var ju så gott hehe. Uppdaterar senare hur det gick med cardion..

MOTIVATION/TIPS FÖR TRÄNING/KOST

Kategori: Allmänt

Clara min snuttiga solstråle! Kärlek till dig ( du vet varför)
Britta min sockersöta cupcake- Kärlek till dig (lyfte upp mig med det där)


                                   ETT LÅNGT JÄVLA INLÄGG VAR BEREDD !=)

Tänkte prata om det här med motivation... Nu suckar en del säkert reda. För att ni vet att ni inte har den. Jag pratar om den där lusten att ta sig till gymmet, ut i löpspåret m.m. Vet ni vad jag tror?

Jag tror inte att den motivationen kommer från början. Jag tror inte att man bara sitter i soffan en dag & nästa helt jävla på att börja träna. Jag tror att man måste få se lite små resultat innan motivationen kommer. Exempelvis: hur jävla motiverad blir man inte när man gått ner 1 kg? / ökat i vikter? =)

Men för att komma dit måste man ta steg nr 1:    BÖRJA NÅGONSTANS
Låt detta steg ta en vecka om det så måste

- Reflektera, vad är dina svagheter?
Vi har alla svagheter, min var chips & dipp & glass. (fortfarande sucker på glass.) Så jag skar ner på glassen till två dagar i veckan en i början & en i slutet. Sen skar jag ner till ena kvällen var sorbet ist andra vanlig. Sen började jag köpa mindre förpackningar. Sen skar jag ner till en dag i veckan.

Chips & dipp har jag i princip slutat med då det var ett beroende för mig & varje gång jag försökte medvetet så gick det åt helvete. Efter att jag började träna så skar jag ner automatiskt.

Vad är din last? är det läsk? Byt ut läsken mot ngt eller köp mindre flaskor. köp en liten flaska & häll ut hälften innan du börjar dricka. (dyrt men effektivt) Skär ner på dagar / byt till bättre variant. Är du en sån där såsmänniska som har dressingar, brunsås, svampsås, dippar, smältost, prova byt ut creme fraiche/gräddfil mot fil ist. köp hälften så stora chipspåsar. funkat suveränt för mig.


- Vad är det jag alltid gör för fel i min träning som gjort att jag aldrig lyckats nå / hålla resultaten?
Det här kan vara en av dom viktigaste frågeställningarna. Har du förväntat dig resultat för fort. Började du träna inför en fest om 2 -3 månader? Inför boden alive ( detta är vanligt bland kvinnor) eller gav du upp då det inte verkade funka vad du än gjorde? Troligtvis så funkade det du gjorde för tt du just GJORDE NÅGONTING. Sen så när du fick ditt resultat.. Så slutade du eller gick upp allt igen eller slutade. Du plågade dig säkert dag efter dag. & jag tror det är där felet sitter. Ingenting kan vara för alltid om det är hemskt VARJE GÅNG. Förhållanden, skola, träning, jobb. INGET. & jag antar du vill ha en snygg kropp föralltid?

Var jag en jojobantare? använde jag såna här shakers , började jag festa direkt efteråt som vanligt eller hamnade jag i ett förhållande och blev soffpotatis?


- Vad kan jag göra ANNORLUNDA den här gången?
Eftersom det uppenbarligen inte funkat förr att få resultaten eller behålla dom. Så fattar jag inte varför vi är så många som GÖR OM SAMMA JÄVLA MISSTAG IGEN. Exempelvis: en dörr är stängd. du försöker väl inte gå IGENOM DEN DÅ? nej du kollar efter andra ingångar. Varför inte göra så nu? TESTA NÅGOT NYTT. Ist för att plåga arslet av dig för att gå ner 5 kg. varför inte göra den där resan till minus 5 kg til en rolig resa som du inte ens tänker på? för att du ändå fått gotta dig & ha kul? att gå ner i vikt MÅSTE inte vara hemskt. Men man måste göra NÅGOT. "jamen jag vet att det funkar när jag springer för jag går ner DIREKT DÅ" - mitt svar: Jaa men uppenbarligen funkade det ju inte som du tänkte dig. För du har ju inte lyckats behålla den livsstilen. Eller?

Klart det funkar att springa det gör det för alla. Men gör ngt som är så kul så du INTE slutar träna. Något som du går & längtar till så ofta. Sen kan du slänga in mördarpass där emellan. Men att plåga sig varje dag med något man EGENTLIGEN inte tycker är kul. Sorry, det funkar inte.

- VILL jag ens göra ngt annorlunda eller trivs jag som jag är nu?
Många tror att dom vill bara för att dom vet att jag tränar inte vilket man bör. Därför måste jag ta tag i detta. Utan viljan att ens vilja träna så blir det svårt. Du kanske faktiskt är nöjd som det är. Du borde dock kolla ur hälsosynpunkt om du har råd att nöja dig med den kropp du lever i.



- Har jag någon i min närhet som kan hjälpa mig nå dit?
Utan folk som stöttar upp en i det man gör så blir det tungt.
Jag vet själv. För jag har en del vänner som stöttar mig, en del kan tycka det är sjuka mål jag har & fattar inte grejjen med det hela & tycker jag tränar för mkt. Men dom är glada att jag hittat "MIN GREJ" det som får mig ur soffan. dom som förstår det. Dom är bra.

Finns så mkt energitjuvar som bara stoppar upp din tid. Inte respekterar dina mål. Bort med dom. På riktigt. För chansen är då stor att det finns mkt annat dom inte stöttar dig i. Varför omge dig av såna som ger negativ energi när du kan slösa all din tid på människor som faktiskt ger dig ngt i vardagen.

Finns det någon som kan säga till dig "march march iväg med dig" elle rnågon som kanske hakar på en liten sväng av promenaden? någon som går på regelbundna pass som kan hämta upp dig eller annat.


- Har jag den kunskapen som krävs?
Körde du bil utan körkort? (Hope not)
Läste du inte något om förlossning innan du födde?
Började du rida utan att veta ngt om hästen?

du fattar poängen. Skaffa en LÄTTLÄST grundbok om hur kroppen fungerar. Tips är fredrik Paulúns : Näringslära 
Den är lätt förstådd & går igenom kroppens olika delar, vilka näringsämnen som gör vad osv. du måste skaffa kunskapen för att veta VARFÖR den där havregrynsgröten är så bra.  

               
                         Steg nr 2:     - Sätt upp mål

Här var mitt största felsteg förr. ALLDELENS för stora mål.

Små små delmål. Hittade en lista för ett tag sen jag gjort
- 2kg frisörbesök( tro mig här kämpar man för förr eller senare måste man gå till frisören vilket var tabu innan jag gått ner 2 kg)
- 4 kg en ny handväska
- 6 kg smink från make up store
- 8 kg shoppingrunda

Den funkade faktiskt för mig!

Min nya lista:
- 20 dips
- 140 kg i benböj
- 1 chins (OM JAG SÅ SKA DÖ  PÅ KUPPEN)
- ådror, vill ha ådror !!

Lite skillnad på målen men jag betar av dom. EN EFTER EN. även om det tar 2 år. så betar jag av dom

             

Steg nr 3: ETT STEG I TAGET

Seriöst, sluta ha så jävla bråttom. Ta ett steg i taget. Allting som inte visar upp på vågen är inget felsteg. Jag stod still på vågen i 2 månader. Jag börjad einte på måndagen leva helt nyttigt med 100 nya mål. Jag började med frukosten. Nyttig frukost varje dag sen kunde jag äta skit resten av dagen . Don't care. Men inna jag gör ngt annat ska frukostvanan sitta. Det tog mig ca en månad. När frukosten satt. Så gick jag över på nästa, lunchen. När både frukosten och lunchen satt gick jag vidare till middagen. När det satt gick jag på det jag stoppar i mig dr emellan. Mellanmålen. Jag började med promenader intelöpa skiten ur mig ( hållt på nå år nu är inte ens där nu)

Step by step. Varför tror ni det är så välkänt fenomen?
Jag säger såhär numer: rom byggdes inte på en dag så varför skulle jag ?


 ZzZzZz......... HALLÅ !!!!! GE INTE UPP , SOMNA INTE FÖRLÅT SKA FÖRSÖKA FATTA MIG KORTARE!


                

Steg nr 4: du är inte som "alla andra"/ inse dina begränsningar

SKIPPA DEN SKITEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du är du & du har en arvsmassa din polare eller hon på gymmet inte har.  Jag har en vän som väger , lyssna nu nästan 20 kg mindre än mig men ändå har större klädstorlek. 20 KILO !!! vi skrattar båda två åt det. 
***** ( ej hon i det tidigare exemplet) & jag mätte vår lår. vi har PÅ PRICKEN LIKA STOR OMKRETS exakt på centimetern (iaf sistt vi mätte) ändå så skiljde det ca 2 byxstorlekar mellan oss. Är det inte underligt?


Kroppens sammansättning på just dig beror på så mkt. Du kanske ALDRIG kan se ut som det du önskar. för du är inte byggd så. Inse dina begränsningar


Steg nr 5: vanor

Var förberedd har sagt det förr. Matlådor. var alltid förberedd på det där suget. För det kommer. Ofta pga. oplanering. Gör iordninga llt kvällen innan. Du måste själv ta ansvar. ditt ansvar att inte få huvudvärk pga vätskebrist osv. du lärde dig att göra det till en vana att borsta tänderna, då går detta också. rutiner i vardagen är viktigt också även om du har olika tider med jobbet så går det att få. rutiner för nattskift, rutiner för dagsskift osv.

Kanske har du ngn onödig ovana som du lätt kan försöka jobba bort? 

tänk på att du ska kunna leva med dessa vanor livet ut ju! Inte en månad för sen blir du precis som du var innan. Lev inte utan kolhydrater såvida du inte vill leva utan det för resten av ditt liv. Hitta bättre alternativ.

                                              Tips för att ta sig till träning:

- Planera in träning med ngn du inte känner så bra. Du vill då inte vara den late som ställer in.
- säg till din partner / förälder/vän/arbetskollega "vad jag än säger imorgon. sparka ut mig från lyan så jag tar mig iväg"

- MP3 spelare högsta volymen med GRYM träningsmusik elle rfestmusik. Det ska börja röra sig i kroppen, krypa i kroppen. Är du själv prova med hög volym i öronen (ej i rummet) & dansa lös lite energin kommer!! Visualisera dig att du går in på gymmet & pumpar allt du har! tänkatt du har den kroppen du vill.

- Anlita en PT - Det som fick mig att komma igång på riktigt. Dyrt men effektivt.
Billigare alternativ: Ge en slant till en polare som är kunnig & tränar ofta så han / hon kan komma & hämta dig innan träning så du kommer igång. Ge en tusenlapp. Det är nog mkt för att du ska bli så snål & faktiskt åka iväg.

- FRÅGA om hjälp till sportiga vänner

- HITTA-DIN-GREJ

- Sommar = Cykla Jag ska försöka börja gå / cykla till gymmet. 
-  Planera in roliga aktiviteter umgås inte stillasittande med vänner. Är vännen ledsen åk inte hem till den. åk hem dit ta ut denne på promenad, gå ut nykter & dansa, Badhuset ( man umgicks ju jämt där som liten? TA några simvändor då) Biobesök men promenera till bion & tillbaka! / med loka endast in på bion.

- Belöna dig
- Plåga din vän detta pass du styr allt hon måste lyda. Nästa gång hennes tur. Carin & jag har kört så ngn gång.. SÅÅÅÅ kul !=)
- Ju bättre du blir på ngt
- Desto roligare blir det!
- PLANERA IN TID FÖR TRÄNING. Den tiden kommer inte av sig själv.
- Planera att se det där biggest looser avsnittet på löpbandet ist.
- Jogga bland folk. Då skämms man för mkt för att våga stanna & "vara otränad"

                                          KOST- TIPS

- Sorbet ist för glass me rän hälften så många kcal. ICA kavntum i boden har dessutom en fettsnålare vaniljglass variant små papperspaketen ni vet? hälften så mkt kcal & smakar PRECIS som vanlig.

- Frukt ist för kolasås på glassen
- köp hälften så stor cola än du brukar / hev ut hälften innan du börjar dricka
- Kioskbaren här i Boden har mini chipspåsar. ta en minisån påse & lite lösgodis ist för 2 stora.
- Ist för 3 gottardagar byt till två. ist för 2 byt till en.
- FRUKOST ÄR A & O!
- Havregrynsgröt + mosad banan / rivet äpple/mosade frysta hallon ist för sylt.
- skinka på mackan ist för ost.
- bort med mjukt bröd helt & hållet. På riktigt. så när du väl vill UNNA dig en god helg exempelvis. så ska du veta hur gott brödet smakar vare sig det är jävla kolsvart eller vitt!
- rostat mörkt bröd ( om man nu måste ha mjukt)
- Ät inte framför tv:n om du inte klarar behärska det. forskning visar att vi äter mycket mer då än om vi sitter formellt vid ett matbord.
- PLANERA
- Ät var 3: e timme
- Kesella + fun light = Smakar precis som yoghurt!!Mkt mer protein ( bra för muskler & ämnedomsättning) & mkt mkt mindre fett finns med 1 % fett & det är lite kalorier för man blir dubbelt så mätt på kesella-varianten.

- Lämna kortet hemma innan du åker till vännen på kvällen eller till gymmet. då kan du inte handla
- Frukttallrikar med tropiska frukter, skär i roliga former, kuber att plocka med gaffel
Kiwiskivor, Bananstänger, apelsinbåtar, Mangotärningar,ananasringar,jordgubbar osv!
- HAVREGRYNSGRÖT once again. Kalorisnålt som FAN, extremt lite fett. MKT FIBRER & BILLIGT!!

- Lax, kött kött kött, kyckling , kesella,keso,havregrynsgröt, proteinpulver, aminosyror = Mina vardagar

- vÄGRAR BARNEN ÄTA MÖRK PASTA? Blanda ner den i köttfärssåsen & säg att det är köttfärssåsen som färgat av sig och visa upp en förpackning med ljus pasta. PARBOILED RIS är ljust & smakar precis som vanligt men extremt mkt bättre GI med koktid på 25 min.

- Vägrar barnen äta sallad?- Låt dom vara med & skära den, minitomater är mkt roligare, låt dom plocka & välja den i affären. Köp en sån här skruvmojäng som gör att du får spiralgurka. dom kanske börjar småplocka ist. riktiga majskolvar är ju mkt roligare än bara majs i burk. Lek med fantasin. Får du barnen börja äta nyttigt. Kommer dom säga till mamma/pappa + lättare behålla dom goda vanorna.

- Ät på mindre tallrikar


Slutkommentar: Varenda klisché ni läst i tidningarna om dessa lyckliga jävla hälsomänniskorna som gått ner man läser hoppas på sjukt bra hemligheter... Det finns inga såna. Det är sant det dom säger: Ändra livsstilen. Men vi har utvecklat en allergi mot den meningen.. Det hade jag usch HATAR när folk säger så. Än idag. Fast jag kan komma på mig själv med att senast åt ett skrovmål i december. 6 månader sen. Jag har nog trots allt ändrat livsstilen. & ja man blir mkt gladare av den nyttiga bra kosten & endorfinerna av träning. Har fått mer vänner för jag är gladare & vänligare. Dömer inte folk lika ofta längre. Jag är nog lättare att umgås med nu idag. Jag är nog trots allt en lite bättre människa idag än för några år sen. När folk skriver mejl & frågar mig hur jag gjort, dom ger mig beröm, folk kommer fram på ICA & pratar & jag får förbannat mkt bra tips måste jag säga om nya varor osv. Det är KUL att folk vet om att jag vill vara hälsosam nu. För jag hade exempelvis aldrig fått veta om den där nyttigare fetaosten eller om vart jag kunde få tag på AXA bärbar gröt!  Mina depressioner har minskat RADIKALT. Detta utan att jag egentligen tänkt på det speciellt mkt. För jag tog det LÅNGSAMT... Steg för steg.

Att få höra jag ..JAG kan vara en inspiration för ngn. Trodde jaga ldrig för ngt år sen. Ibland är det just det som kan få mig orka till gymmet. När man får höra sånt. Faktiskt.

Prova ni också. Hitta "MIN GREJ"
Julia kanske fattar nu varför jag blev så glad när jag läste du hittat din grej i ett av dina inlägg om bodypump. Bara tanken att någon annan ska få må så bra som jag gör idag. Det är guld! 

Tack så mkt för mig & att ni tog er tid att läsa (ni som inte redan somnat) 

Åååh...

Kategori: Allmänt

Ursäkta röran jag har byggt om lite här idag som ni ser =)

          
Jag tror seriöst att jag kommer börja gråta. Haft problem med ryggen i flera månader visst. Men den här gången slår ALLT. kan inte sova det strålar & pirrar & bultar. kan inte sitta eller stå. HAr tillochmed tagit värktabletter nu. Kommer inte få någon sömn inatt... Råkade titta ner i golvet under benpasset idag så ryggen for åt fan litegrann.


Dagens middag. Lite fattigt på sallad men men..

Fegade på knäböjen körde bara på sista 110 kg x 10 när jag kan 130 ju. Men lika bra det nu när jag klantade mig. Gjorde sen en ökning på raka marklyft (baksida lår) 100 kg på fjärde set: et. Hela benen skakade. Märks att kroppen är sliten nu efter flera dagars riktigt hård träning med tyngre vikter så blir en rejäl vila imorgon med min GLASS !!!! Blev retad på gymmet idag pga min kärlek till glass.


Jo jag tjuvsmakade 2 pommes idag & en lökring. Men det var det värt.

Tur + otur / full rulle / dagens kost + pass

Kategori: Allmänt


Frukost: Havregrynsgröt + rivet äpple + 2 knäckebröd m skinka
MEllis: 1/2 kesellaburk + funlight
Lunch: 1 stekt palt + sallad (kändes konstigt med sallad till PALT.)
Mellis: 1 apelsin + 7 st cashew nötter naturella osaltade. ( bra fetter)
Middag: se Bild. Champinjoner, 1 kycklingbröst , 2 msk par boiled ris,
 sallad, gurka,majs, 2 tsk stark salsa sås, 2 msk kesella (ist för creme fraiche smart va?=) 

Hunnit städa, tvätta, skura , in med kläderna i garderob, dammtorkat, diskat + promenad till gymmet med Carin i hettan körde Axlar sen promenad hem. Även ökningar idag igen 3: e dagen i rad!  Är som att spärren släppt totalt!


Världens bästa jobb dag idag. Var som att en sten föll från axlarna, hjärtat kommer hem imorgon,  ökningar på gymmet, SKATTEN MIN KOM märkte jag nyss då jag suttit & tjuratatt alla andra fått den. MEN det vore väl för bra om det kunde stanna sådär bra ?

MIN ENA TVÅLBURK GICK SÖNDER =(. Mitt hjärta gick sönder då. Haft skålen sen jag var liten. Satt & lekte med dom när jag var liten & bytte ut tvålarna jämt & gjort det sen dess.... Märkte sen att det var blod över hela golvet SJÄLVKLART skar jag upp foten. + SKAVSÅR igen!! blåsor på hela insidan av händerna. SUCK. Bara ställa sig & skura 23: 30 ....

Dagens pass läses nedan:


DAGENS AXELPASS

Uppvärmning: Promenad 20 min

Axelpress hantlar [samtliga väldigt långsamma & strikta)

6 kg / arm x 12
10 kg /arm x 10
11 kg/ arm x 8 ( Carin hjälpte med sista 2)

Dumbbell front raises

Alternativt med båda händerna samtidigt eller en stång funkar också.
Spänn buken & gunga så lite som möjligt. Endast armarna ska arbeta.

6 kg/ arm x 12 [24 st om man kör varannan arm]
8 kg/ arm x 10 [20 st om man kör varannan arm]
9 kg/ arm x 8 [16 om man kör varannan]- Tror jag råkade göra för lite här?
10 kg/arm x 2 [Totalt 2 st per arm. ÖKNING HÄR]

HAr tidigare endast orkat 3 set med 8 kg som tyngst. Wii

Lateral Side raises

Liggande varianten är min favorit men blev ståendes i cable. Rehabvariant. Denna har jag extrema problem med då det knäcker nå så förbannat i båda axlarna & gör ont. Så man får ta det lugnt.

endast 1 skiva 12 reps x 3

External Shoulder rotation
 
5 kg x 12 / arm
5 kg x 6 / arm

Sen gjorde vi en till axelövning i cable där man ligge rpå rygg & korsar armarna.

That´s it !=) Nu ska även jag få sova

gårdagens kost / pass

Kategori: Allmänt


Frukost: Havregrynsgröt  med mosad banan + lätt laktosfri mjölk

2 skivor vattenmelon
2 st ägg på sportknäcke.

en frukost med mkt fiber & protein som mättar riktigt bra & fettsnålt.
Man ger hästar havre till hästar som är kraftfulla djur. Same for us.


Lunchen igår
vatten
1 apelsin ( vitaminer)
Par boiled ris 95 % fullkorn ( smakar som vanligt ris JAG LOVAR!)
Chili Con carne på älgfärs med kidneybönor, bondbönor, vanliga osv osv.
Majs

GÅRDAGENS RYGG/ BICEPS PASS

Hög intensitet max 45-60 sekunders vila mellan set:en.
Uppvärmning: Löpning 5 min

Chins i maskin(massvis med vikthjälp), 3 set /-40kg x 12/-35kg x 10/-30 kg x8

Lat Pulldown i maskin 3 set/40 kg x 12/ 55kg x 10/68kg x 6

Latsdrag smalt grepp i cable 3 set/ 12,10,8


stående rodd 3 set /10 kg x 12/11 kg x 12/ 20 kg x 8


Sittande rodd 4 set/(ÖKNING)

40 kg x 12 strikta långsamma
70 kg x 10 strikta långsamma
100 kg x 10 Strikta , ej lika långsamma dock
120 kg x 4 - Okej kanske inte allt för strikta men helt OK!

Sedan 3 övningar på Biceps , Bicepscurl hantlar bl.a. Även där en ökning.
dock inget GO mentalt under passet men verkar ju funka ändå.

En glad dag idag!

Kategori: Allmänt





Är hon inte gullig ? Denna dag fick sin lilla solstrålsenergi helt plötsligt! Josefine Rahkola

Brukar träffa henne på gymmet i stan. Kul med andra tjejjer som gillar styrketräning!


Marcus skulle troligtvis fixa så jag fick träna på ett gym i sthlm han kör på när jag & Lee åker dit! Kul kul! Det är en av sakerna jag längtar till med Stockholmstrippen att få prova på olika gym! Ska även nån gång ner till Joakim & köra en weekend med träning där han kom ju 3: a i Decembercupen så
han borde kunna lära mig ett & annat där !=) Herrar Juniorer -70 kg

PAssen/ dagen/ form-check

Kategori: FORM-CHECK


Igårkväll utanför Malin! Så himla mysigt dom har det !! Dock mindre mysigt för mina benmuskler. Baksida lår.. Sved rejält att gå upp och ner för dom där. Har sån sjuk värk där så kan inte böja mig alls. Körde i lördags lite raka marklyft med 70 kg 10-12 reps. 6: a först då ag tappar greppet pga svett & kramp är så svag i handlederna. fick låna dragremmar sen. Malin sa igår att hon kände hur spänd den muskeln var & att det börjar bukta ut nu en muskel där bak så snart jävlar =)



Förra veckan, var själv på gymmet så pinsam som man är ! : )



Ställde klockan på 9 vill jag bestämt minnas. Ändå vaknade jag klockan 12.... Nåja. Vet inte riktigt hur jag ska få tiden att passa in. Har möte på Western Farm kl 18 & lovat att infinna mig på UG kl 19 då det var min enda chans till passning eftersom att LATA ELIAS ska ha vilodag idag ! Åt mkt onyttigt igår bl.a. PIZZA ! Men gott var det !=)

Druckit lite dåligt såg jag med vatten så måste hinka i mig nu så jag inte har vätskebrist. Dessutom missat en måltid redan ligger efter så måste få i mig nog mkt energi & allting. Ut i luften & andas lite så man blir pigg i knoppen till ikväll! Prestation varje gång som gäller numer inga halvdanna pass. Allting ska ara som i lördags. Var dyngsur av svett & helt slut. Fick beröm på gymmet & instruktioner lite då jag rycker upp stången lite ist för att dra upp den.

Mindre kul att märka i lördags att man måste ha gått upp JÄVLIGT mkt sen i julas. Då finbyxorna klnappt går på & kavajerna knäcker i sömmarna över axlarna & armarna... Detta pga fett...Men men..Ska inte lägga ner knut på ngn viktnedgång nu har jag sagt överhuvudtaget. Lägga vikt på att få mer muskler MEN manbehöpver ju inte smälla upp i vikt & släppa på alla regler så det blev 2 gottardagar i veckan. Ska försöka verkligen få ner det till 1.

Rum bum bum bum when me went downtown

Kategori: Allmänt

Look, I never thought I'd do it
Never thought I'd do it
Never thought I'd do it, oh gosh
What ever happened to me
Ever happened to me, ever happened to me
Why did I pull the trigger
Pull the trigger, pull the trigger, boom
And end a nigga, end a niggas life so soon
When me pull the trigger, pull the trigger, pull it 'pon you
Somebody tell me what I'm gonna, what I'm gonna do

'Cause now I am a criminal, criminal, criminal
Oh lord have mercy now I am a criminal
Man down
Tell the judge please give me minimal
Run out of town,
None of them can see me now, see me now



GOTTARDAG/ GOTTARDAAAAAAAAAG!

Kategori: Allmänt



           
IDAG SÅ ÄR DET GOTTARDAG! gottis ! :D
Satt & kollade på när andra åt glass igår. HEMSKT plågsamt =(

Frukost
                                
Proteinshake , jordgubbar , sportknäcke + skinka & en ROSTAD MACKA med mjkost !!!!
(började redan unnas kl 7 imorse)

Mellis 1: 1 apelsin
Lunch: Cili con carne + 2 msk par boiled
Mellis 2: Lätt kesella + fun light + 1 bulla !
Middag: Grillat hos mamma & pappa med Martin & släkt (stackarn)
Kvällsgotta: GLASS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens träning: Promenad till gymmet + biceps + underarmar m johan 
            

FORM CHECK/Dagarna i bilder / Bästa ryggpasset nånsin!

Kategori: FORM-CHECK




Bara några timmar kvar tills det är legalt att gotta sig ! ; ) gottardag!! MMMMM...


HAde nog det grymmaste passet i torsdags. Körde rygg & det tog fan aldrig slut! HAde kunnat fortsätta i ett helt dygn. Svettades så mkt så det troligtvis fanns svettspår efter mig från stepin till bodsvedjan. Provade riktiga marklyft nu inte bara testa på. klarade 20 kg x 12 , 40 kg x 12 , minns inte vad mer jag körde, sen 90 kg x 1.



Dagens pass blev med Johan vi körde axlar & triceps. Längesen jag körde fullt ut på axlarna pga skdan men skönt var det iaf. testad epå en del nya övningar. måste öva mer på dips. Men får jag skylla på att jag faktiskt är en tung madame ?!?!?! Pressade Lee på benträning också fan så kul det var ;) det är alltid mkt roligare att tvinga nån annan göra saker än att behöva göra det själv !, eller hur?


Även om benen blir större & större eftersom jag inte går ner märkvärt i vikt så kan jag tycka dom börjar få mer former av muskler. Det är ju alltid ngt. Sen att dom ser ut som stockar får jag väl leva med. Fick konstigt nog igen idag kamouflagebyxorna som för några månader sen inte gick över röven?! trots att jag då vägde ca 8 kg mindre... konstigt... Hur kroppen kan ändra former osv. Visar ju att vågen inte är allt..

Höjer, lees släkting skulle vara snäll & passa mig på benpasset på lördag. Öntligen kan jag köra benböj rejält då. Så svårt när man är själv. =)

Varit & kollat på Martins fotbollsmatch idag i regnet fin flickvän som jag är!! 1-1 mot sävast dom är så duktiga!;)

Godnatt! Jobbdag för mig imorgon..Klämdag men men !