L U C H A

HÄR SKA BYGGAS MUSKLER !

Blodsmak i munnen av trappjäveln!!

Kategori: Allmänt

Jag lever.... Knappt

Promenerade jävligt högt tempo till gymmet igår. Sen var det bröst med Niklas vi körde superset & FY FAAAAN sån träningsvärk jag kommer ha senare idag känner nu hur jag skakar !! Fick dock en komplimang igår som hade kunnat få mig att lyfta från jorden. Niklas är hur ska man säga...Ingen som dränker en i komplimanger eftersom vi fokuserar på att bli BÄTTRE, då blir det automatiskt fokusering på dom lite sämre delarna vilket i like! =) men så idag när vi körde så sa han efter ett tag att

På pec dec maskinen!

"Fan du har bara 2 skivor kvar så tar du hälften av alla vikter på denna bröstmaskin. Det är inte många tjejer... Inte ens killar som jag tränar som tar dom här vikterna och kör så strikt som du gör.Utan att svanka eller att gunga det minsta"


- JAG VILLE BARA SKRIKA HALLE-FUCKIN'-LUJAH!!!!!

sen kommer idioten ( Förlåt Niklas ha överseende) på att ta ut mig till trapporna.

N: "Jaha.. gå ner till början av trapporna. Kuta det fortaste du kan upp för alla trapporna ända till den sista. stanna inte upp. så snabba steg du kan"

S: "HAHAHAHAHAHAHAHAHAH................Öhm.. På riktigt?"
N: "Kör på jag väntar"

HAN VAR FULLT SERIÖS ATT JAG SKULLE SPRINGA UPP FÖR DOM. ... VAR DET 6 TRAPPOR???
sen fick jag ju VILA får vi ju inte glömma.. hämta andan.. Vänta nu den jag tappade nånstans vid andra trappsteget. Bara gå sakta ner sen KÖRA PÅ IGEN. sen ner & sen upp igen & fy faaaaan sån kramp i hela kroppen jag kunde inte andas. Hade järnsmak i munnen trodde det var piercingen när Niklas förklarade att det är "blodsmaken" Jag var tvungen sätta mig ner sen för jag var på riktigt påväg att spy. FY FAN!!
                                       

       Men nästa vecka.. SURPRISE!!!!! Samma skit IGEN men med 2 vändor extra i trapporna!!
       Jag funderar redan på att ha ngn skada nästa tisdag..

       Promenerade hem från gymmet sen nöjd & belåten mysigt med mörker & musik i öronen
       & asfalt... Får mig längta till hösten

Kommentarer


Kommentera inlägget här: